Priser på gulvafslibning


Priser på gulvafslibning (Sjælland)

Når du har besluttet dig for, at dit gulv skal slibes ned, vil du selvfølgelig gerne have den bedst mulige pris. 

Med mange års erfaring i branchen kan vi med garanti give dig en rigtig god pris på afslibning og overfladebehandling af dine gulve, så du bliver glad for både resultatet samt det, du skal betale.

Ring på 26 77 03 97og få en pris på din opgave.

Der er en hel del forskellige faktorer, der spiller ind, når vi skal beregne en god pris på afslibning af dine trægulve.
Det siger sig selv, at prisen er meget afhængig af, hvor stort et areal der er tale om, og hvor mange skader der skal udbedres. Hvis dit hjem har mange skæve vinkler eller gulvet på andre måder er svært at arbejde med, kan det kræve særligt udstyr.

Når vi skal tage andre arbejdsmetoder i brug end dem, vi normalt bruger, kan arbejdet tage en smule længere tid end ellers, hvilket vil kunne ses på regningen. Vi har et bredt udvalg af udstyr og kan klare det meste, men når vi skal have fat i specielt udstyr og bruge lang tid på at nå ind i hjørnerne på sjove vinkler, koster det lidt ekstra.

Desuden er prisen meget forskellig alt afhængigt af, hvilken overfladebehandling du gerne vil have på dit trægulv. Når afslibningen af dit gulv er afsluttet, får gulvet en overfladebehandling, så det er bedre sikret mod skader og slid i fremtiden. 

Du kan vælge mellem lak, lud, olie eller maling på dine trægulve.

Prisen og arbejdsprocessen for disse behandlinger er meget forskellige, og det er værd at tænke over, når du beslutter dig for, hvilken overfladebehandling dine gulve skal have. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken overfladebehandling du foretrækker, eller du bare gerne vil have en god pris på afslibning af dine gamle trægulve, så ring til os på 26 77 03 97, eller skriv en mail på info@danskgulvrenovering.dk.

Ring på tlf. 26 77 03 97, eller send en mail til info@danskgulvrenovering.dk

Få et uforpligtende tilbud ->